Lansarea cursului „Sustenabilitate în industria HoReCa" și granturi în valoare totală de 6.000 EUR!

Feb 26
Ești pregătit să faci pasul spre un viitor responsabil cu afacerea ta din industria HoReCa? Parcurge cursul, construiește-ți strategia de sustenabilitate și câștigă grantul care te va ajuta să iei primele măsuri!

La ce să te aștepți?

Învață de la cei mai buni: Beneficiază de experiența și cunoștințele a peste 18 experți din industria HoReCa, care îți vor oferi sfaturi practice și soluții adaptate specificului afacerii tale. Printre experții implicați în acest program se numără reprezentanți ai unor branduri cunoscute din industria HoReCa (City Grill, TED’S COFFEE CO sau OTOTO), dar și profesioniști în ospitalitate și domenii conexe care îți vor oferi o perspectivă holistică asupra aspectelor de sustenabilitate inerente acestei industrii (Călin Ile, Senior Partner la Premier Hospitality și Președinte de onoare FIHR, Ioana Voinescu, Head of Sustainability la BCR sau Raul Pop, Manager Programe la Ecoteca)

Optimizarea operațiunilor și Recunoaștere: De la îmbunătățirea operațiunilor până la gestionarea resurselor și crearea strategiei de sustenabilitate, acest curs îți va oferi instrumentele necesare pentru a face față noilor cerințe de pe piață și pentru a transforma sustenabilitatea într-o oportunitate de afaceri.

Comunitate și Parteneriate: Pentru a facilita procesul de învățare și networking între participanți vom organiza două grupuri de învățare care vor fi platforma pentru schimbul de idei și bune practici, precum și pentru crearea de legături valoroase în industrie. Înscrie-te aici!

Finanțarea primelor măsuri de sustenabilitate: Oferim celor mai activi antreprenori posibilitatea de a câștiga unul dintre cele două granturi în valoare de 3.000 de euro fiecare. Grăbește-te! Termenul limită pentru aplicarea la primul grant este 8 aprilie 2024.

Te așteptăm în comunitatea noastră de antreprenori dedicați viitorului. Înscrie-te la curs și începe călătoria spre o afacere mai sustenabilă în industria HoReCa!