Călătoria culinară la Plai
În universul în continuă schimbare al ospitalității, unele concepte de restaurante nu doar supraviețuiesc, ci progresează, își găsesc calea spre inimile oamenilor și devin adevărate simboluri în călătoria noastră culinară.
Unul dintre acestea este Plai, găzduit de strada lui Timotei Popovici a orașului Sibiu și creat de Petra Hianu, care este și Head-Chef al Plai și Paul Moinea, „jumătatea vorbăreață a proiectului.”
Plai este câștigătorul primului grant oferit de către Academia de Sustenabilitate antreprenorilor care fac business cu sens, axat pe comunitate și într-o manieră durabilă.
Plai este câștigătorul primului grant oferit de către Academia de Sustenabilitate antreprenorilor care fac business cu sens, axat pe comunitate și într-o manieră durabilă.
Finanțări nerambursabile pentru măsuri sustenabile
Aplicația Plai s-a diferențiat de finaliști prin concretețe, scoțând la lumină o poveste coerentă de brand și o strategie de sustenabilitate cu un puternic impact de mediu și social.
Măsurile de sustenabilitate pe care Petra și Paul le-au implementat cu ajutorul nostru diminuează risipa alimentară, reduc consumul de electricitate al restaurantului cu 1500 kWh și economisesc 800 l apă anual.
Măsurile de sustenabilitate pe care Petra și Paul le-au implementat cu ajutorul nostru diminuează risipa alimentară, reduc consumul de electricitate al restaurantului cu 1500 kWh și economisesc 800 l apă anual.
Ingrediente de sezon și producători locali
Din grădină-n farfurie
Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu cele mai noi trenduri în afaceri, oportunități din ecosistemul Social Innovation Solutions și al partenerilor, dar și la articolele de interes pentru IMM-ul tău.
Mulțumim!