Course features

EDUCAȚIE DE SUSTENABILITATE

Definește-ți strategia de sustenabilitate.
Write your awesome label here.

Consumatori

Clienți

Acționari

Sustenabilitate

Furnizori

Investitori

Angajați

Academia de Sustenabilitate (AS) este o platformă de învățare ce oferă conținut educațional pentru IMM-uri interesate să afle mai multe despre sustenabilitate și să își dezvolte o strategie integrată de sustenabilitate.

Prin oferirea de module digitale de învățare, webinarii interactive, un ghid de sustenabilitate strategic pentru mediul de business  și acces la evenimente despre sustenabilitate a ecosistemului Social Innovation Solutions.

 din întreprinderile din România sunt IMM-uri (mai puțin de 250 de angajați și cifra de afaceri de până la 50 mil EUR)

Ce oferă cursul? 

Experți în dezvoltare
sustenabilă

Module educaționale

Ore de curs educațional

Webinarii live 
Experții din cadrul cursului

Dragoș Tuță

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtable source. Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of
Write your awesome label here.

Iata 5 motive pentru care acest curs este util:

  • În prezent, sustenabilitatea este un subiect foarte important la nivel global, iar companiile care își doresc să fie competitive și să rămână relevante într-o economie în continuă schimbare trebuie să înțeleagă și să aplice conceptele de sustenabilitate. Cursul poate oferi IMM-urilor cunoștințe și instrumente necesare pentru a fi la curent cu aceste tendințe și a se adapta rapid la schimbări.

  • Dezvoltarea unor afaceri sustenabile poate avea beneficii economice semnificative pentru IMM-uri. În multe cazuri, reducerea consumului de resurse și a costurilor de energie poate duce la creșterea profitabilității și a eficienței operaționale.

  • De asemenea, IMM-urile care își construiesc afaceri sustenabile pot atrage mai ușor investitori și clienți, care sunt din ce în ce mai interesați de companiile care își asumă responsabilitatea socială și de impactul lor asupra mediului.

  • Participarea la un astfel de curs poate oferi IMM-urilor oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate de antreprenori și profesioniști cu interese similare, care își doresc să construiască afaceri sustenabile și să schimbe lumea în bine.

  • Un curs educațional de sustenabilitate poate ajuta IMM-urile să își crească impactul pozitiv asupra mediului și societății, prin dezvoltarea unor produse și servicii mai durabile și responsabile, care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții și a bunăstării comunităților în care își desfășoară activitatea.