Întrebări frecvente

Se încadrează compania mea în criteriile de eligibilitate ale platformei? 

Academia de Sustenabilitate este dedicată oricărui IMM din România conform condițiilor oficiale. Un IMM este o firmă care îndeplinește cumulativ următoarele condiții:
1. are un număr mediu anual de salariați mai mic de 250 și
2
. realizează o cifră de afaceri anuală de până la 50 milioane euro, echivalent în lei, sau deține active totale care nu depășesc echivalentul în lei a 43 milioane euro, conform ultimei situații financiare aprobate.
 

Care sunt beneficiile mele dacă mă înscriu în Academia de Sustenabilitate? 

Academia de Sustenabilitate oferă o paletă largă de module educaționale, de la teme precum economia circulară la investiții verzi și raportare e sustenabilitate.
De asemenea, este oferită și o comunitate în care experți, lideri de business, potențiali finanțatori, dar și colegi de industrie îți pot sprijini parcursul în sustenabilitate. Poți afla mai multe despre curs apăsând aici și despre comunitate, aici

Dacă am un start-up, mă pot înscrie în platformă? 

Suntem încântați să oferim locuri și pentru antreprenori sau studenți în business care se află la început de drum și vor să își seteze obiectivele și strategiile de sustenabilitate conform cerințelor internaționale, dar și naționale.